Hoi, mijn naam is Ashley en samen met mijn moeder, Sabine, heb ik het bedrijf Liefiess. Graag wil ik je laten weten wie we zijn, wat we doen en natuurlijk waarom wij in maart 2020 zijn begonnen met Liefiess! Op deze pagina deel ik graag ons verhaal met je.

Om aan te geven waarom we zijn begonnen, moeten we even een aantal jaren terug in de tijd. Mijn moeder werkte tot zo’n 19 jaar geleden in een winkel waar kinderkleding zelf werd gemaakt en verkocht. Hierbij kun je dus onder andere denken aan het inkopen van stoffen, het maken van patronen en het daadwerkelijk produceren van kleding. Zelf was ik toen een jaar of vier. Ideaal, want de meeste kledingstukken maakte mijn moeder zelf. Mijn broer en ik hadden daarom altijd unieke kleding aan, die handgemaakt was. We kregen hier destijds veel complimenten over.

‘Jeetje mam, wat trok je ons aan?!’.

Als mijn broer en ik nu naar oude foto’s kijken, lachen we erom. ‘Jeetje mam, wat trok je ons aan?!’ zeggen we dan. Zo zie je dat mode met de tijd verandert, maar aan de andere kant komen er ook heel veel dingen, die vroeger in de mode waren, weer terug. Dit in combinatie met de nieuwste trends gebruiken we dan ook ter inspiratie voor onze huidige items.

Met de paplepel ingegoten
Omdat de lijntjes kort waren, had ik voor de winkel waar mijn moeder werkte ook regelmatig een fotoshoot voor een tijdschrift of liep ik mee met een modeshow. Ik vond dit altijd fantastisch! Ik denk daarom dat mijn moeder bij mij de passie voor mode en creativiteit met de paplepel heeft ingegoten. Die passie is er tot de dag van vandaag. We vinden het beiden zo ontzettend leuk en gaan helemaal los bij het ontwerpen, produceren en combineren van items.

Kriebels om weer te beginnen
Onze band is sterk. Er is eigenlijk, op hoge uitzondering na, geen dag voorbijgegaan dat we elkaar niet spreken. We wisselen ideeën uit en helpen elkaar. Niet alleen bij mij, maar ook bij mijn moeder begon het in maart 2020 weer te kriebelen. We wilden onze creativiteit, liefde voor mooie items en het leveren van een bijdrage bundelen. Zo besloten we te beginnen met Liefiess. Wel met de voorwaarde dat de items er mooi uit moeten zien, van hoge kwaliteit moeten zijn en lekker moeten zitten.

Hoe we begonnen
Wat begon met een post op Instagram groeide snel tot heel veel bestellingen. We schreven ons op 1 april 2020 in bij de KVK en zetten de webshop op. Tot de dag van vandaag zijn we ontzettend blij dat we hiermee zijn begonnen en voornamelijk moeders (en papa’s, grootouders, etc) kunnen helpen bij het vinden van de fijnste, zachtste en mooiste babylifestyle artikelen. Het hele proces doorlopen we zelf; van het uitzoeken van de juiste stoffen en materialen, tot het ontwerpen en produceren van de items. Bij het ontwerpen van deze items proberen we er niet alleen voor te zorgen dat het er heel mooi uitziet, maar vinden daarbij functionaliteit ook belangrijk. Een voorbeeld hiervan is het overslagshirtje. Zo min mogelijk getrek over het hoofdje van je kleintje, maar het makkelijk aan kunnen doen van een shirtje, zodat jij en je kleintje het meeste gemak ervaren. Daarnaast geven we je dan ook graag adviezen over welke items het beste bij jou en je kleintje passen. Omdat we heel hard groeien, krijgen we bij het produceren van enkele items wat hulp. Dit zorgt ervoor dat onze levertijden kort zijn.

We staan voor goede kwaliteit, persoonlijkheid en vriendelijkheid. Het klantcontact vinden we ontzettend belangrijk. Daar gaat persoonlijkheid mee gepaard. Dus, heb je aan ons een brandende vraag, dan mag je deze altijd stellen! Kwaliteit is een van onze belangrijkste merkwaarden. We zijn altijd op zoek naar de beste stoffen en materialen, omdat we belangrijk vinden dat het prettig aanvoelt en lang meegaat.

Waar we voor staan
Wat Liefiess bijzonder maakt? Ten eerste dat we een topteam vormen. De eigenschappen die we beide hebben, versterken elkaar. Daarentegen zijn we ook heel verschillend. Zoals je begrijpt, kan dit ook weleens botsen, maar dat houdt ons scherp en dat zorgt ervoor dat we elkaar aanvullen. Daarnaast werken we, zoals eerdergenoemd, alleen met de mooiste materialen. We zijn ontzettend precies en dat zie je terug in de afwerking van de items.

Ons assortiment
Ons assortiment wordt steeds groter. We begonnen met broekjes, haarbandjes en mutsjes, maar inmiddels kun je voor veel meer bij ons terecht. Denk hierbij aan hydrofiele doeken, dekens, lakens, complete outfits (slofjes, broekjes, shirtjes en bonnetjes), wikkeldoeken en nog veel meer!

We hopen in de toekomst onze collectie nog meer uit te breiden en nog veel meer lieve mama’s (en omgeving) met onze items blij te kunnen maken. Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze collectie!

Veel liefs,

Sabine & Ashley

Je bent succesvol geabonneerd!
Dit e-mailadres is geregistreerd
Nieuwsbrief